Mihai Ghimpu pozează pe bicicletă şi-i face în ciudă lui Iurie Ţap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ghimpu bicicleta

Liderul liberalilor se află într-o deplasare la Strasbourg şi a pozat special pentru deputatul liberal-democrat, „care posibil nu poate dormi noaptea din motivul că Anatol Şalaru mi-a facut «cadou» un Mercedes în valoare de un milion de lei“.

Mihai Ghimpu declară, pe blogul său, că a schimbat Mercedesul pe o bicicletă. „Franţa şi nu numai, toată Europa se mândreşte cu voi! Au revoir!“, le mai transmite şeful PL colegilor din PLDM.

Vinerea trecută, Liberal-democratl Iurie Ţap, dar şi comunistul Alexandr Petkov au declarat în plenul Parlamentului că liderul liberalilor ar fi primit un Mercedes în dar de la ministrul Transporturilor Anatol Şalaru. „Un deputat ne-a confirmat tuturor că domnul Şalaru v-a cumpărat acest Mercedes, dar şi apartamentul de pe strada Serghei Lazo“, a adăugat şi deputatul PCRM, Alexandru Petkov.

Ghimpu a negat aceste acuzaţii şi a avut o replică la limita decenţei. „Unicul Mercedes pe care îl am are opt ani şi toţi ştiţi asta. Şi eu am auzit dl Ţap ca la un eveniment v-au adus în dar o capră, dar eu cred că dvs. sunteţi deputat, dar nu ţap“, a declarat Ghimpu.

Deputaţii PCRM au propus instituirea unei comisii de anchetă care să verifice aceste informaţii.

În urmă cu o săptămână maşina de serviciu a preşedintele PL a fost oprită de poliţişti, pentru că avea geamurile fumurii. Inspectorii au depistat că numerele de înmatriculare erau false. Ulterior, şoferul a scos din portbagaj o alta placuţă cu numere de înmatriculare ale Parlamentului şi a spus că le-a schimbat la indicaţia lui Ghimpu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite