Ion Ceban: Moldova poate fi scoasă din criză timp de 5-7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Republica Moldova poate fi scoasă din criza profundă în care se află în 5-7 ani. Pentru aceasta este nevoie de voinţă politică. Declaraţia a fost făcută de şeful Fracţiunii Partidului Socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Potrivit lui, este necesară o strategie de dezvoltare a ţării, ceea ce actualmente lipseşte în Republica Moldova. 

„Trebuie să existe un program anti-criză. Acesta trebuie să reflecte toate domeniile, începând de la sectorul social, sănătate, educaţie, instituţia familiei şi terminând cu alte lucruri. Deci, este nevoie de voinţă politică, program şi oameni care să-l implementeze. Şi, desigur, să nu se fure”, spune Ion Ceban.

Referindu-se la protestul care a avut loc în dimineaţa zilei de 27 august, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, Ion Ceban a numit aceste acţiuni drept provocări prin care s-a vrut împiedicarea liderilor din stat să depună flori la monumentul lui Ştefan cel Mare. 

Potrivit lui, acest lucru nu este acceptabil pentru că în toţi cei 27 de ani de independenţă conducerea statului a depus flori şi acest lucru nu trebuie să fie întrerupt.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite