Igor Dodon l-a primit la Preşedinţie pe un deputat din aşa-numitul Parlament de la Tiraspol: „Am discutat situaţia politică internă din Moldova”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a avut o întrevedere joi, 26 octombrie, cu deputatul Dumei de Stat a Federaţiei Ruse Kazbek Taisaev şi liderul Partidului Comuniştilor din regiunea transnistreană, deputatul aşa-numitului Parlament de la Tiraspol, Oleg Horjan.

„Am discutat situaţia politică internă din Moldova, evoluţia relaţiilor moldo-ruse în contextul rezultatelor recentei reuniuni a Consiliului şefilor de stat ai CSI de la Soci şi procesul de reglementare a problemei transnistrene”, a subliniat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În cadrul discuţiilor cu cei doi, Dodon a menţionat „necesitatea activizării activităţii grupului interparlamentar de prietenie Moldova-Rusia, care nu s-a întrunit de mai mult timp”.

„La finele lunii noiembrie, o astfel de întrevedere va avea loc la Chişinău. Se preconizează vizita în Moldova a unei delegaţii reprezentative a Dumei de Stat a Rusiei, din care vor face parte membri ai tuturor fracţiunilor din Parlamentul rus. Agenda mai prevede o vizită a delegaţiei ruse la Comrat şi Tiraspol”, a mai adăugat preşedintele ţării.

De asemenea, el s-a arătat convins că, „în pofida tuturor impedimentelor din partea regimului de la guvernare, relaţiile dintre Moldova şi Rusia se vor intensifica”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite