Igor Dodon se va întâlni pentru a treia oară în mandatul său de preşedinte cu Vladimir Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a anunţat marţi, 28 martie, că pe 9 mai va pleca din nou într-o vizită oficială la Moscova, unde va avea o întrevedere inclusiv cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Aceasta va fi a treia întâlnire între cei doi oficiali din anul acesta.

Potrivit şefului statului, Putin i-a transmis o invitaţie oficială de participare la parada militară de la Moscova, organizată cu prilejul Zilei Victoriei pe 9 mai.

„Examinăm acum posibilitatea şi oportunitatea de a merge. Am dori să mergem nu singuri, dar şi cu un grup de veterani, şi de ce nu poate împreună cu garda de onoare a preşedintelui Republicii Moldova. Apropo, va fi o premieră pentru Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că Igor Dodon a avut deja două întrevederi cu Vladimir Putin, ambele la Moscova, în perioada 16 - 18 ianuarie şi 17 martie. 

De menţionat că preşedintele ţării nu a avut nicio întrevedere cu preşedinţii statelor vecine, Klaus Iohannis şi Petro Poroşenko. Asta deşi, anterior afirma că după vizita de la Bruxelles va urma una cu preşedintele Ucrainei sau României.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite