Grigore Petrenco infirmă că a avut o întrevedere cu Maia Sandu: Am fost toată ziua cu Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Fostul deputat comunist Grigore Petrenco afirmă că nu a avut o întrevedere nocturnă cu Maia Sandu, aşa precum a declarat vineri, 12 mai, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. Ironizând pe marginea acestei situaţii, Petrenco susţine că toată ziua a petrecut-o alături de Vlad Plahotniuc şi Serghey Iaralov.

Într-o postare pe Facebook, Petrenco menţionează că niciodată nu a fost la oficiul Maiei Sandu şi nici nu cunoaşte unde se află acesta.

De partea cealaltă, în cadrul unei conferinţe de presă, lidera PAS a negat că a avut o întrevedere cu Grigore Petrenco sau că acesta ar fi fost la sediul formaţiunii. „Eu cât am fost aici Petrenco nu a fost la oficiu. Nu cred că a fost”, a subliniat Maia Sandu.

Amintim că Andrian Candu a declarat că liderul PAS, Maia Sandu, şi fostul deputat comunist Grigore Petrenco ar fi recent o întrevedere nocturnă, unde ar fi discutat detalii inclusiv despre protestul din 14 mai, anunţat de opoziţie, faţă de schimbarea sistemului electoral.

„Discuţiile care anume se referă la protest şi presiunea care este pe Parlamentul European. Mă întreb dacă după acea întâlnire nocturnă cu domnul Petrenco nu a fost şi o întâlnire cu domnul Dodon, anume pentru a pune la punct această presiune pe Parlamentul European ca să întârzie finanţarea Republicii Moldova. Aşa cum nu i-a reuşit doamnei Maia Sandu să reuşească să oprească programul cu FMI, sunt sigur că nu o să-i reuşească nici în privinţa UE, deoarece RM îşi execută întocmai angajamentele faţă de UE”, a precizat preşedintele Parlamentului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite