FOTO Igor Dodon a oferit un interviu de la înălţime pentru RTVi: Am răspuns la toate întrebările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a oferit în cele din urmă un interviu postului de televiziune RTVi, asta după ce poliţiştii de frontieră i-au interzis accesul în Republica Moldova jurnalistei ruse Marianna Minsker, care intenţiona să ajungă la Chişinău pentru a-l intervieva pe preşedintele ţării.

Interviul nu a avut loc în Republica Moldova, cel puţin aşa reiese din imaginile postate de către şeful statului pe pagina sa de Facebook, unde Igor Dodon apare alături de Marianna Minsker într-un restaurant situat la etajele de vârf ale unei clădiri din afara ţării cu panoramă impresionantă asupra oraşului.

Preşedintele nu a precizat unde anume s-a întâlnit cu jurnalista RTVi. Solicitat de Adevărul, nici serviciul de presă al Preşedinţiei nu a oferit deocamdată detalii pe acest subiect.

Se pare, totuşi, că interviul a avut loc într-o regiune a Rusiei, pentru că în seara de sâmbătă, 27 ianuarie, Igor Dodon a publicat câteva fotografii din vacanţa sa din Siberia, Munţii Altai.

„După cum am promis, am oferit un interviu jurnaliştilor de la postul de televiziune internaţional RTVI, care va fi difuzat în această săptămână, în cadrul unei emisiuni ample de bilanţ „Noile bilanţuri la RTVI, pe ambele părţi ale oceanului”. Am răspuns la toate întrebările adresate”, a subliniat Igor Dodon.

Amintim că pe 22 ianuarie, Marianna Minsker, jurnalista postului de televiziune internaţional de limbă rusă, RTVi, a sosit la Chişinău pentru a lua un interviu de la preşedintele Igor Dodon.

Potrivit ei, poliţiştii de frontieră i-au verificat paşaportul timp de zece minute, după care ea a fost informată că nu i se permite intrarea în Republica Moldova, pe motiv că nu au putut să-şi justifice scopul vizitei.

Deşi jurnalista RTVi susţine că interviul cu Igor Dodon era coordonat cu administraţia Preşedinţiei şi că avea toate confirmările necesare, autorităţile moldoveneşti ar fi refuzat să le ia în calcul.

După cum menţionează jurnalista pe pagina sa de Facebook, poliţistul de frontieră i-ar fi spus: „Această hârtie nu este o confirmare, iar preşedintele nu-mi poate da odine”.

Igor Dodon foto presedinte.md
Igor Dodon foto presedinte.md
Igor Dodon foto presedinte.md
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite