Dodon, la deschiderea grădiniţei din satul natal Sadova, renovată din banii României: „Mulţumesc pentru acest gest prietenesc” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a participat vineri, 7 iulie, la deschiderea grădiniţei din satul natal Sadova, renovată cu sprijinul financiar al României. Şeful statului a fost însoţit la eveniment de către ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.

„Le mulţumesc pentru acest gest prietenesc şi foarte folositor colegilor noştri de peste Prut. Noi întotdeauna am salutat şi am susţinut proiectele de orientare socială, care ajută oamenii la modul concret şi sunt lipsite de conotaţii politice sau ideologice”, a spus Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Preşedintele a încurajat parteneri externi să lanseze proiecte sociale în Republica Moldova, mai ales în sprijinul copiilor şi al tinerilor: „Pe această cale poate fi demonstrat interesul sincer în dezvoltarea ţării noastre şi a generaţiilor în creştere”.

„În această grădiniţă am fost educat şi eu, până în 1982, am amintiri frumoase despre acea perioadă a copilăriei. Iar cadoul nostru azi, în ziua lansării grădiniţei, este un teren de joacă pentru copii, oferit din partea Fundaţiei „Din Suflet” a primei doamne”, a adăugat şeful statului.

Igor Diodon presedinte.md
Igor Diodon presedinte.md
Igor Diodon presedinte.md
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite