Dmitrii Medvedev: Bani nu sunt acum, dar voi ţineţi-vă aici VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video youtube.com. Vizita premierului rus în Crimeea.
FOTO captură video youtube.com. Vizita premierului rus în Crimeea.

Prim-ministrul Federaţiei Ruse, Dmitrii Medvedev, a avut o vizită de lucru în Crimeea, în perioada 22-24 mai. Luat la întrebări de o localnică ce se plângea pe faptul că pensiile sunt mici, Medvedev a avut o replică pe măsură.

Femeia l-a luat la întrebări pe premierul rus nemulţumită fiind de faptul că o pensie de 8.000 de ruble (aproximativ 120 de dolari americani) ar fi foarte mică.

Premierul a declarat că problema pensiilor există în toată ţara şi că nu poate lua măsuri doar pentru o regiune. 

„Indexaţii acum nicăieri nu sunt, pur şi simplu bani nu sunt. Vom găsi bani şi vom face o indexaţie. Voi ţineţi-vă aici. Vă doresc toate cele bune, dispoziţie bună şi sănătate”, a răspuns Dmitrii Medvedev. 

Marţi, 24 mai, Ministerul de Externe al Ucrainei a comunicat pe pagina instituţiei, că vizita premierului rus în Crimeea reprezintă o încălcare a suveranităţii Ucrainei şi ar încălca normele şi principiile de dreptului internaţional.

Amintim că Rusia a anexat Crimeea la 17 martie, 2017. În urma unui decret emis de preşedintele Federaţiei Ruse, prin care recunoştea suveranitatea şi independenţa Crimeiei. Adunarea Generală a ONU a declarat această acţiune ca fiind una ilegală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite