Cebotari, despre acuzaţiile lui Chirtoacă privind averile ascunse ale lui Plahotniuc: În lipsa unor viziuni, încearcă să lanseze diferite conspiraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Cebotari justice.gov.md

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari consideră că acuzaţiile lansate de liderul PL, Dorin Chirtoacă, la adresa preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, privind faptul că democratul şi-ar fi ascuns o mare parte din avere pe numele unui cetăţean cipriot, nu reprezintă altceva decât lipsă de viziune şi încercarea de a lansa „diferite teorii şi conspiraţii” pentru a se făcea vizibil în campania electorală.

„Eu zic să vizitaţi pagina CEC-ului şi o să vedeţi în declaraţia domnului Plahotniuc toate lucrurile pe care, conform legislaţiei, trebuie să le declare. Sunt sigur că este o declaraţie în corespundere cu cadrul normativ”, a declarat Vladimir Cebotari într-o conferinţă de presă vineri, 1 februarie.

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a ascuns cea mai mare parte din avere, înregistrând-o pe numele unui cetăţean din Cipru. Este declaraţia preşedintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, care afirmă că Vlad Plahotniuc a tăinuit bunuri imobile şi alte proprietăţi care ar valora aproximativ 200 de milioane de euro, transmite IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite