VIDEO Adevărul Live. Vadim Pistrinciuc, despre o posibilă coaliţie dintre democraţi şi socialişti după parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Florin Chirila/Epoch Times
FOTO Florin Chirila/Epoch Times

Vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), deputatul Vadim Pistrinciuc, este invitatul emisiunii „Adevărul Live Moldova” de luni, 1 octombrie, ora 20.00. Parlamentarul va vorbi despre şansele opoziţiei de a obţine victoria în alegerile din 24 februarie 2019 şi despre cât de probabil este scenariul privind formarea unei coaliţii postelectorale dintre democraţii lui Vlad Plahotniuc şi socialiştii lui Igor Dodon.

De asemenea, vom vorbi despre refuzul procurorului general, Eduard Harunjen, de a veni la audierile parlamentare pe subiectul fraudei bancare, despre blocul electoral pe care îl pregăteşte PAS, PLDM şi PDA, despre afirmaţia lui Andrian Candu că democraţii vor face o coaliţie de guvernare doar cu PAS şi PDA, despre numirea în funcţie a noilor miniştri şi suspendarea din funcţie a lui Igor Dodon, dar şi alte subiecte de actualitate.

Ne puteţi urmări începând cu ora 20.00 pe adevarul.ro (pagina Moldova) şi pe pagina de Facebook Adevărul Republica Moldova, dar şi pe postul de televiziune 10TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite