Evaziune fiscală de aproape un milion de euro. Administratorul unei firme înregistra cheltuieli fictive în contabilitate

Evaziune fiscală de aproape un milion de euro. Administratorul unei firme înregistra cheltuieli fictive în contabilitate

Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă în lipsă a bănuitei pentru 30 de zile

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au documentat activitatea infracţională a unei femei de 53 de ani, din comuna dâmboviţeană Vulcana-Pandele, bănuită de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

 
"Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie 2013—ianuarie 2014, în calitate de administrator statuar în cadrul a trei societăţi comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli cu achiziţii fictive de mărfuri. Activităţile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Oamenii legii arată că prin activitatea infracţională, suspecta a creat un prejudiciu de 3.357.399 de lei.
 
La data de 16 februarie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă în lipsă a bănuitei pentru 30 de zile. De asemenea, a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile deţinute de aceasta. 
citeste totul despre: