O bătrână a leşinat la Urgenţe, în Spitalul Judeţean din Piteşti, aşteptând în zadar să fie preluată de cineva

O bătrână a leşinat la Urgenţe, în Spitalul Judeţean din Piteşti, aşteptând în zadar să fie preluată de cineva

Femeia a lesinat în timp ce aştepta să fie primită la UPU.  Foto: Sursa Ta

După ce a fost respisă de o asistentă, o bătrână a ajuns să leşine pe holurile Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat vineri după-amiază. Potrivit martorilor, femeii i s-ar fi recomandat să bea apă şi să aştepte, deşi bătrâna anunţase că se simte foarte rău şi ceruse, la triaj, să fie primită mai repede.
 
Refuzată, femeia s-a aşezat resemnată pe un scaun, pe holul aglomerat de la parterul spitalului, printre zecile de pacienţi care aşteptau, la rândul lor, să fie preluaţi. În cele din urmă a leşinat. A fost luată pe sus de câţiva martori şi băgată, pe braţe, aproape cu forţa, în UPU.
 
“Moare, dommnule, s-o vadă un doctor mai repede!”, a fost argumentul cu care bătrâna a primit, în sfârşit, asisenţă. 
 
Problemele de acest gen sunt frecvente la UPU - Spitalul Judeaţean de UIrgenţă din Piteşti. Oamenii aşteaptă cu orele să fie preluaţi de cineva. Pe de altă parte, reprezentanţii spitalului reclamă insuficienţa personalului şi faptul că printre cei care se prezintă la UPU sunt şi persoane a căror stare de sănătate nu e chiar o urgenţă şi care aglomerează inutil secţia, în loc să meargă la un specialist. Până la această oră, reprezentanţii spitalului nu au putut fi contactaţi pentru a oferi un punct de vedere.
 
 Vom reveni cu amanunte.
 
citeste totul despre: