Din cauza furtunii, o aeronavă Ryanair nu a putut ateriza. Ce se întâmplă cu pasagerii

Din cauza furtunii, o aeronavă Ryanair nu a putut ateriza. Ce se întâmplă cu pasagerii

Pasagerii din aeroportul Oradea Foto-ebihoreanul.ro

Pasagerii cursei Oradea-Milano (Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abătut asupra oraşului. După ore bune de aşteptare, aceştia au fost anunţaţi că respectiva cursă a fost reprogramată pentru duminică dimineaţa, de la ora 10.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

De sâmbătă seara, judeţul Bihor se află sub avertizare de cod portocaliu de furtuni şi vijelii. Peste 100 de persoane care urmau să zboare spre Milano (Bergamo) de pe aeroportul din Oradea, au fost nevoite să aştepte în aeroport, deşi zborul fusese programat pentru sâmbătă seara.

O aeronavă a companiei Ryanair a decolat din Milano cu destinaţia Oradea, însă nu a putut ateriza din cauza furtunii. Persoanele care urmau să plece au fost anunţate de către reprezentanţii aeroportului orădean că avionul nu va putea ateriza la Oradea. Ulterior, în jurul orei 22.40, s-a anunţat că pasagerii care au venit dinspre Italia - aproximativ 100 la număr - vor fi debarcaţi în Budapesta, de unde vor veni cu autobuze şi microbuze.

Căpitanul a decis să întoarcă aeronava, după ce a încercat de mai multe ori să aterizeze. Astfel, a plecat spre Ungaria unde va alimenta şi va încerca să revină la Oradea, cu avionul gol, pentru a-i prelua pe cei rămaşi aici
Potrivit site-ului flightradar24.com, cursa este estimată să ajungă la Oradea după miezul nopţii.

Din păcate, starea vremii nu sa îmbunătăţit, astfel că zborul a fost reprogramat pentru duminică dimineaţa, de la ora 10.00

Reamintim că duminica trecută, tot din cauza furtunii, aproape 200 de pasageri, care urmau să zboare pe Barcelona (Girona) au rămas în aeroportul din Oradea.

Cursa a fost anulată din cauza vremii nefavorabile care nu a permis aterizarea aeronavei companiei Ryanai

citeste totul despre: