Moartea misterioasă a unui politician şi afacerist din Iaşi. La 45 de ani, bărbatul a fost găsit fără suflare în maşină

Moartea misterioasă a unui politician şi afacerist din Iaşi. La 45 de ani, bărbatul a fost găsit fără suflare în maşină

Cristinel Corozăl a murit FOTO Ziarul de Iaşi

Consilierul local Cristinel Corozăl (45 de ani) a decedat, în cursul nopţii de duminică spre luni, fiind găsit în maşina personală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul la 112 care anunţa moartea politicianului ieşean a fost făcut în jurul orei 22.30, de către o femeie. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean s-au deplasat la faţa locului şi l-au descoperit pe Cristinel Corozăl, fără suflare, în autoturismul personal. 

Trupul neînsufleţit al politicianului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Autorităţile ieşene au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă însă, la acest moment, principala pistă pe care anchetatorii merg e cea a unui infarct. 

Cristinel Corozăl ar fi avut probleme cardio-vasculare şi, înainte de a muri, ar fi sunat o rudă pentru a-i spune că are mari dureri în piept. 

Corozăl era patronul Master Pub, din Iaşi, el desfăşurând şi alte afaceri în domeniul jocurilor de noroc. Era consilier local din partea ALDE, obţinând funcţia la ultimele alegeri locale. Recent, Corozăl cumpărase hotelurile Traian şi Astoria, din Piaţa Unirii din Iaşi. 

„Sufletul îmi este împietrit de durere la aflarea cumplitei veşti a trecerii la cele veşnice a prietenului Cristi, un om de o înaltă ţinută morală şi intelectuală, un model pentru toţi cei care l-au cunoscut. Ieri ne-am văzut pentru ultima dată la o cafea. Era foarte optimist, avea multe planuri de viitor, nimic nu prevestea nenorocirea care urma. Era un om foarte implicat în tot ceea ce îşi propunea să realizeze, mai rar găsim în ziua de azi oameni cu o ambiţie şi o determinare mai mare, un om cu un suflet şi un caracter imens. Din păcate, vorbim la timpul trecut de Cristi...”, a precizat Bogdan Abălaşi, subprefectul Iaşiului. 
citeste totul despre: