Spargere în Orăştie. Trei tineri au fost prinşi după ce au făcut pagube de peste 7.000 de lei

Spargere în Orăştie. Trei tineri au fost prinşi după ce au făcut pagube de peste 7.000 de lei

FOTO: ARHIVĂ.

Trei tineri din Orăştie, cu vârste între 17 ani şi 31 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au dat o spargere, la un garaj, din care au furat unelte în valoare de peste 7.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Garajul unei fundaţii din municipiul Orăştie a fost spart, iar hoţii au furat unelte electrice estimate de proprietar la peste 7.000 de lei.

Bărbatul a depus plângere la Poliţie, iar în urma cercetărilor, anchetatorii au  reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani, din municipiul Orăştie.

„Cei trei vor fi cercetaţi pentru furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Căutători de comori dacice achitaţi după o anchetă de zece ani. Cum au motivat magistraţii decizia în celebrul dosar

Opt dintre cei zece inculpaţi într-unul dintre cele mai răsunătoare dosare ale traficului de comori dacice furate din Munţii Orăştiei îşi aşteaptă sentinţele definitive, la Curtea de Apel Alba Iulia. După zece ani de la punerea sub învinuire, alţi doi foşti căutători de comori, Laszlo Olah şi Remus Popa, au fost achitaţi. Magistraţii au arătat de ce au luat această decizie.

Pagube de 360.000 de lei, după jaful de la casa de schimb valutar din Hunedoara. Spărgătorii au acţionat „profesionist”

Patronul casei de schimb valutar din centrul Hunedoarei, care a fost jefuită în noaptea de joi spre vineri, susţine că au dispărut din seiful prădat de hoţi 360.000 de lei.

Culisele jafului din Castelul Corvinilor: trei săptămâni de anchetă fără rezultat pentru găsirea celor 170.000 de lei furaţi

Trei săptămâni au trecut de la spargerea din Castelul Corvinilor, iar ancheta s-a dovedit mai greoaie decât se aşteptau procurorii, deşi presupusul hoţ a fost trimis în arest preventiv. Doar 1% din prejudiciul de peste 170.000 de lei a fost recuperat, iar primăria riscă noi sancţiuni de la Poliţie dacă nu-şi va îmbunătăţi rapid sistemul de pază al monumentului istoric.

 

citeste totul despre: