Atenţie unde vă parcaţi maşinile! Zeci de copaci au fost doborâţi de vânt noaptea trecută

Atenţie unde vă
parcaţi maşinile! Zeci de copaci au fost doborâţi de vânt noaptea trecută

Multe maşini au fost avaritate de copacii căzuţi Foto: arhivă Adevărul

Noaptea trecută Galaţiul a oferit o privelişte dezolantă. Numeroşi arbori s-au prăbuşit sub presiunea zăpezii căzute şi a vântului care a fost extrem de puternic. Mulţi gălăţeni au avut ghinionul de a constata dimineaţă că maşinile lor au fost avarite de copacii sau crengile căzute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noaptea trecută, echipele de permanenţă din cadrul Societăţii Gospodărire Urbană Galaţi, care au în dotare echipamentele necesare pentru a interveni în cazul copacilor smulşi sau rupţi, au intervenit în teren pentru soluţionarea sesizărilor primite la numărul de telefon 0236/307 700.

S-au primit peste 70 de sesizări telefonice, prin care s-a anunţat căderea unor copaci pe carosabil sau maşini, iar noaptea trecută au fost tăiaţi şi încărcaţi 20 de copaci căzuţi. ”Acţiunile vor continua atât timp cât este necesar pentru soluţionarea tuturor cazurilor semnalate”, au precizat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Angajaţii Serviciului Public Ecosal acţionează în prezent cu opt maşini pe raza municipiului Galaţi pentru a strânge crengile rupte, fiind vorba de cele care nu necesită intervenţia drujbelor. Chiar şi aşa, mulţi gălăţeni au fost nevoiţi să se descurce singuri cu copacii şi crengile căzute pe carosabil.

Gălăţenii care doresc să facă sesizări, pot folosi numerele de telefon: 0336/102114, 0336/102115 şi după ora 14.00, 0236/307700.

citeste totul despre: