Vadik Gigi Zavera (Gigioc), plasat în arest la domiciliu. Interlopul s-a bătut în centrul oraşului pentru supremaţie cu săbii, cuţite şi ţevi

Vadik Gigi Zavera (Gigioc), plasat în arest la domiciliu. Interlopul s-a bătut în centrul oraşului pentru supremaţie cu săbii, cuţite şi ţevi

Vadik Gigi Zavera a fost plasat în arest al domiciliu

Vadik Gigi Zavera (Gigioc) a fost implicat anul trecut în luna noiembrie într-un scandal într-un bar din Craiova. Interlopul este acuzat alături de Ioneluş Cimpoeru, Alexandru Grigore Băloi, Sorin Stelian Flutur, Cantemir Ştefan Mitre, Cătălin Viorel Tudor, Cristian Marian Vlădescu, de tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor şi constituirea unui grup infracţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul interlop Vadik Gigi Zavera (Gigioc) a fost implicat pe data de 4 noiembrie într-un scandal într-un bar din Craiova.
 
Vadik Gigi Zavera (Gigioc), Ioneluş Cimpoeru, Alexandru Grigore Băloi, Sorin Stelian Flutur, Cantemir Ştefan Mitre, Cătălin Viorel Tudor,  Cristian Marian Vlădescu, s-au bătut în centrul oraşului pentru supremaţie cu săbii, cuşite şi ţevi.  
 
„După scurte discuţii contradictorii, care au degenerat, grupul condus de Zavera Gigi-Vadik a trecut la agresarea lui Vlădescu Cristian Marian, care a fost lovit în cap cu o sabie (macetă) şi ţeavă metalică şi înjunghiat superficial în spate cu un obiect tăietor înţepător. Reuşind să părăsească localul, Vlădescu Cristian Marian i-a contactat pe Mitre Cantemir Ştefan şi Băloiu Alexandru Grigore, aflaţi în zonă, care au venit imediat la faţa locului. A avut loc o luptă generalizată între cele două grupuri, în afara localului, în stradă, Zavera Gigi Vadik fiind lovit în mod repetat cu piciorul în cap de către Mitre Cantemir Ştefan, iar Vlădescu Cristian Marian a reuşit să preia sabia deţinută anterior de Zavera, lovindu-l cu mânerul acesteia în cap”, au mai spus procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.  
 
Inculpaţii au fost reţinuţi ulterior pentru tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor şi constituirea unui grup infracţional. Magistraţii au decis ca în arestul să mai rămână doar Vadik Gigi Zavera (Gigioc) şi Ioneuş Cimpoeru. „Inculpatul Zavera Gigi Vadik l-a invitat pe un bărbat la barul «ON OFF» din Craiova, unde în prezenţa lui Roşianu Gigel i-a cerut să le transmită inculpaţilor Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian că le este interzis accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de «dominaţie» a grupării «Frăţia», nesupunerea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 
În arest la domiciliu 
 
Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis să le înlocuiască arestarea preventivă craiovenilor Vadik Gigi Zavera (Gigioc) şi Ioneluş Cimpoeru. Inculpaţii au fost plasaţi în arest la domiciliu.  
 
 
citeste totul despre: