Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj are comandant nou

Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj are comandant nou

Sebastian-Florin Cliţan  FOTO IJJ Cluj

Gruparea Mobilă de Jandarmi ,,Ştefan Cicio-Pop’’ din Cluj-Napoca are un nou comandant. Este vorba de colonelul Sebastian-Florin Cliţan care a dat concurs în aprilie pentru ocuparea acestui post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonelul Sebastian-Florin Cliţan este, din 15 mai, numit comandant al Grupării de jandarmi Mobile din Cluj. Acesta activa înainte de numirea pe post în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi în aprilie a dat concurs pe acest post şi l-a luat. 

Cliţan este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice, a absolvit masterate în Drept penal şi procesual penal aprofundat, în management organizaţional şi resurse umane. Are o experienţă de peste 25 de ani ca ofiţer în cadrul I.J.J. Sălaj, unde a ocupat funcţia de şef al Serviciului Management Operaţional.

Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop’’ Cluj-Napoca funcţionează în subordinea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române ca o structură destinată organizării şi executării misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice şi de combatere a infracţionalităţii. Gruparea are o zonă de responsabilitate teritorială 5 judeţe din zona de nord-vest a ţării: Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Sebastian-Florin Cliţan ocupă postul coordonat de Ioan Eugen Todoruţ - care a fost împuternicit pentru 6 luni după pensionarea colonelului Florinel Budişan.

Mai puteţi citi:

Adjunct nou la Jandarmerie

Un pompier sălăjean în conducerea IGSU

 

citeste totul despre: