Biletele RAT valabile 50 de minute, introduse de la 1 iulie

Biletele RAT valabile 50 de minute, introduse de la 1 iulie

Conducerea Regiei Autonome de Transport (RAT) Braşov ne-a răspuns, în baza unei solicitări pe Legea 544, că, începând cu data de 1 iulie a.c., va pune în aplicare prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 105 din 31 martie 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă

Respectivul act normativ stabileşte, printre altele, faptul că, „valabilitatea călătoriei pe bază de bilet va fi de 50 (cincizeci) de minute de la validare, timp în care călătorul va putea să schimbe vehicule sau linii, să se transbordeze în orice staţie şi să folosească orice mijloc de transport care aparţine R.A.T. Braşov, cu excepţia liniei 20”.

Directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu, ne-a transmis că „avem acum în obiectiv asigurarea condiţiilor tehnice necesare aplicării deciziei Consiliului Local. Astfel, am format echipe de lucru care asigură revizia tuturor validatoarelor din mijloacele de transport în comun, pentru ca aceste aparate să imprime pe bilete ora exactă în condiţii cât mai bune de lizibilitate. Am decis ca, încă de acum, la ieşirea în traseu, conducătorii auto să verifice calitatea imprimării efectuate de fiecare dintre cele trei validatoare din autobuz sau troleibuz, orice neregulă urmând a fi remediată pe loc sau în cel mai scurt timp posibil”.

citeste totul despre: