Ziua era angajat model, noaptea fura produse de la firma unde lucra. Poliţiştii l-au prins în timp ce sustrăgea zeci de kilograme de produse din carne

Ziua era angajat model, noaptea fura produse de la
firma unde lucra. Poliţiştii l-au prins în timp ce sustrăgea zeci de kilograme
de produse din carne

Produsele din carne au fost predate firmei păgubite Foto: arhivă Adevărul

Un brăilean de 37 de ani este cercetat pentru furt calificat după ce o patrulă de Poliţie l-a surprins în timp ce transporta cu autoturismul produse din carne pe care nu le-a putut justifica. În urma verificărilor, s-a constatat că marfa fusese furată chiar de la firma unde bărbatul era angajat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În noaptea de 10 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat, pe strada Rândunicii din muncipiul Brăila,  pe un brăilean de 37 de ani, angajat al unei societăţi din Brăila, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 39 de kilograme de produse din carne.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul ar fi sustras produsele transportate, în cursul aceleiaşi nopţi, din incinta unităţii angajatoare”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului firmei păgubite, iar pe numele  bărbatului a fost deschis acum un dosar penal pentru furt calificat.

citeste totul despre: