1000 de lei furaţi în patru zile. Două femei cercetate în libertate după ce au furat 1000 de lei de la un pensionar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 85 de ani din localitatea maramureşeană a fost lăsat fără 1000 de lei de către o femeie aflată, culmea, în aceeşi localitate ca şi victima. Hoaţa a profitatd e faptul că bărbatul a lăsat uşa casei nesupravegheată şi a sustras o sumă de bani.

Pensionarul a reclamat la poliţie faptul că în perioada 20 – 24 aprilie a.c., prin uşa de acces lăsată neasigurată, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras suma de 1000 de lei.

Investigaţiile efectuate de către poliţişti au scos la iveală faptul că hoţul nu este altcineva decât o femeie de 37 de ani domiciliată în aceeşi localitate ca şi victima. Cercetările efectuate au stabilit că femeia a dat banii unei consătene în vârstă de 58 de ani, care, cunoscând circumstanţele în care au fost obţinuţi, i-a ascuns în propria locuinţă. 

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Cele două femei sunt cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.

Citeste si: Ponta, despre relaţia cu Iohannis: Foarte bună. Când a spus da, a rămas da. Ultimul caz este cel legat de ambasadori

Victor Ponta a luat pâinea de la gura comedianţilor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite