Fetiţa „bionică”: micuţa în vârstă de şapte ani care nu simte durere, oboseală şi foame

Fetiţa „bionică”: micuţa în vârstă de şapte ani care nu simte durere, oboseală şi foame

Niki Trepak, mama a cinci copii, spune că a ştiut că fiica ei este specială de când, la vârsta de nouă luni, micuţa a încetat să mai doarmă în timpul zilei. FOTO express.co.uk

Olivia Farnsworth, o fetiţă în vârstă de şapte ani din Marea Britanie, a uimit medicii când aceştia au descoperit că micuţa nu simte durere, oboseală şi foame.

Ştiri pe aceeaşi temă

Olivia Farnsworth, în vârstă de şase ani, din Yorkshire, Marea Britanie, este, potrivit publicaţiei express.co.uk, singura persoană din lume care prezintă simultan aceste trei simptome. „De vină” pentru faptul că fetiţa nu simte durerea, oboseala şi foamea este o mutaţie genetică rară.
 
„Doctorii i-au spus fetiţa bionică, pentru că pare de fier. Ea nu simte pericolul. A fost târâtă de o maşină câţiva metri buni. A fost oribil, nu ştiu dacă poţi trece prin aşa ceva fără să rămâi marcat. Eu şi fraţii ei ţipam, iar ea s-a ridicat, a mers spre noi şi m-a întrebat ce s-a întâmplat‟, povesteşte mama fetei, Niki Trepak, adăugând că impactul ar fi trebui să îi provoace micuţei răni puternice, însă a scăpat doar cu câteva julituri uşoare. Conform medicilor, Olivia a scăpat aproape nevătămată pentru că a rămas calmă şi nu s-a speriat. 
 
Niki Trepak, mama a cinci copii, spune că a ştiut că fiica ei este specială de când, la vârsta de nouă luni, micuţa a încetat să mai doarmă în timpul zilei. 
 
FOTO express.co.uk
 
 
citeste totul despre: