Dieta-minune care a ajutat-o pe celebra Adele să slăbească: ciocolata neagră şi vinul roşu, printre alimentele permise

Dieta-minune care a ajutat-o pe celebra Adele să slăbească:
ciocolata neagră şi vinul roşu, printre alimentele permise

Dieta minune a celebrei cântăreţe Adele FOTO Pinterest

Povestea celebrei cântăreţe britanice Adele, care a reuşit să-şi schimbe înfăţişarea radical pierzând din greutate într-un timp foarte scurt, a făcut înconjurul lumii. Dieta artistei are două faze, de 7 şi de 14 zile, şi se bazează pe alimente bogate în proteine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se numeşte „The Sirtfood Dieta“ şi a devenit cunoscută după ce Adele a reuşit să slăbească datorită acesteia. Accentul se pune pe consumul de alimente bogate în proteine, nutriţioniştii care au inventat-o fiind de părere că poate activa căi genetice pentru a arde mai multe calorii şi că ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Dieta aparţine britanicilor Aidan Goggins şi Glen Matten şi a fost publicată în cartea „Sirtfood Dieta“, în 2016, scrie huffingtonpost.com.

Ciocolata neagră şi vinul roşu sunt printre alimentele permise. Acest lucru se datorează faptului că acestea conţin resveratrol, un antioxidant care poate activa enzimele benefice procesului de slăbire.  

Dieta are două faze, prima are 7 zile, iar a doua 14 zile.

Prima fază:

În această perioadă, nutriţioniştii recomandă un maxim de 1.000 de calorii pe zi, fiind indicate 3 sucuri verzi şi alimente bogate în proteine. Totuşi, există păreri care atrag atenţia că o femeie are nevoie de cel puţin 1.600 de calorii zilnic, iar un bărbat de 2.000.

Faza a doua:

Cei care urmează planul nutriţional sunt încurajaţi să mănânce trei mese bogate în proteine şi să consume un suc verde.

Totuşi, trebuie avut în vedere că nu există nici o dovadă că această dietă are doar efecte benefice asupra organismului. Mai mult decât atât, planul de nutriţie presupune o dietă săracă în calorii, ceea ce presupune o schimbare drastică, lucru care poate perturba metabolismul.

citeste totul despre: