Alimente care previn bolile de inimă

Alimente care previn bolile de inimă

Ciocolata neagră scade colesterolul.

Motorul organismului trebuie energizat cu o hrană sănătoasă, pentru o viaţă lungă şi fără probleme cardiovasculare. Există câteva super alimente care fac mult bine inimii, pentru ca ea să bată în continuare fără grijă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Uleiul de măsline

Sursă excelentă de grăsimi monosaturate şi antioxidanţi, uleiul de măsline bio, extravirgin, diminuează semnificativ riscul de boli de inimă şi de atac de cord. Reduce nivelul colesterolului, protejând inima. Adaugă-l în salate proaspete şi în alte preparate care nu necesită prăjire, pentru a te bucura din plin de proprietăţile lui.

 

Somonul

Foarte bogat în Omega 3, somonul scade nivelul tensiunii arteriale şi ajută la coagularea sângelui. Cercetătorii au concluzionat că o dietă ce include acest tip de peşte de două ori pe săptămână reduce cu o treime riscul mortalităţii prin atac de cord. Cel mai indicat este însă consumul de somon sălbatic, care, spre deosebire de cel de crescătorie, nu conţine la fel de multe pesticide şi metale grele.

Descoperă ce alte alimente previn bolile de inimă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Iată cum te menţine în formă ciocolata neagră

Alimente care nu îngraşă

 

 

citeste totul despre: