Travel
Articol publicitar

Escapadă de Paşte în Delta Dunării

Escapadă de Paşte în Delta Dunării

O călătorie în Delta Dunării cu prilejul celei mai aşteptate sărbători de peste an, îţi poate aduce pe lângă descoperirea frumoaselor tradiţii lipoveneşti şi momente relaxante într-un ţinut luxuriant cu lacuri de smarald. Pachetele de vacanţă Delta pentru Seniori de la Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina beneficiază de reduceri Early Booking de până la 50% şi includ 4 nopţi de cazare cu mese tip bufet, transport autocar şi transferuri cu barca.

Cum treci peste o despărţire

Cum treci peste o despărţire

Au fost făcute studii pe tema dificultăţii oamenilor de a se recupera în urma unei despărţiri dureroase. Şi anume foarte aplicat, extrem de profesionist. Păgubitul plângea, cercetătorii îi măsurau activitatea cerebrală prin electrozi puşi pe cap. Ţi-am zis că nu oricum!

Adevărul Live: Poveştile oamenilor care gestionează cele mai mari comunităţi online din lume. Se fac bani din blogging?

Adevărul Live: Poveştile oamenilor care gestionează cele mai mari comunităţi online din lume. Se
fac bani din blogging?

Se vorbeşte tot mai des despre influenceri, despre formarea şi genstionarea de comunitaţi online sau despre cum unele persoane ajung să se susţină financiar din blogging. Astăzi, de la ora 13.00, aflăm poveşti de succes ale oamenilor care au ales să se dedice acestui domeniu şi cum reuşesc să formeze comunităţi numeroase de oameni cu aceleaşi interese.

Stil de viaţă
Articol publicitar

Cum se fac GIF-uri în photo booth

Cum se fac GIF-uri în photo booth

GIF este prescurtarea de la Graphics Interchange Format, denumire dată de cel ce a creat acest format în anul 1987, Steve Wilhite, timp în care lucra pentru CompuServe. Introducerea acestui tip de format a fost foarte benefică întrucât a devenit din ce în ce mai folosit de foarte mulţi utilizatori ai web-ului.

A treia generaţie Citroen Berlingo

A treia generaţie Citroen Berlingo

Citroen spune că în 1996, odată cu prima generaţie Berlingo, s-a născut segmentul “leisure activity vehicle”. Nu prea am auzit de LAV-uri, dar ştim că Berlingo a ajuns la a treia generaţie, şi este simpatic.

Deci, am fost în India… Am încă viu în memorie acel strigăt de bucurie camuflat, scos la lumina atunci când stăteam în rând cu cei care doreau să intre în ţară şi îşi ţineau paşapoartele în mâna gata pentru control. Imediat după am şi conştientizat prezenţa mea pe tărâmul acum stăpânit de muson. „Afară“ erau 37 de grade Celsius, iar umiditatea cochetă pe faţă cu 100%.

acum 9 zile · comentarii (10)

Alexandru Jurca este expert în business online. A reuşit, în doar 3 ani, să propulseze în domeniu o multitudine de branduri, către vânzări spectaculoase. În calitatea mea de consultant în turism am iniţiat un dialog interesant cu un consultant în e-commerce. Cele două domenii sunt, în prezent, din ce în ce mai strâns legate şi, ca atare, vom dezvolta şi noi colaborarea.

acum 10 zile · comentarii (0)

Cea de a patra revoluţie industrială a făcut posibil şi conceptul de oraş inteligent. Se înmulţesc deci dezbaterile publice despre oraşul inteligent (smart city). Îmbucurător este că Bucureştiul a lansat la sfârşitul lui decembrie 2017 a licitaţie pentru a avea în fine o strategie. Contestată sau nu, este bine că a început, dar mai ales să fie şi pusă în practică!

acum 14 zile · comentarii (1)

Creatorul a fericit Terra cu Apa şi cu Aerul, părinţii Florei şi ai Faunei. Luna nu a primit nici apă, nici aer. Marte, poate vom afla. Venus? Se pare că Venus a trecut deja prin ce ar putea trece în viitor şi Terra noastră: o atmosferă pare să aibă, dar la 400 de grade Celsius şi la o presiune cât într-un motor în timpul arderii, cauzate, probabil, de un efect de seră nenatural.

acum 14 zile · comentarii (4)

Am mers cu multe aşteptări la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mâncarea nu a fost atât de bună pe cât am crezut. Am fost trei oameni acolo, toţi trei am strâmbat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au încă de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucătărie, cu siguranţă, însă poate că nu ar strica să-şi arunce un ochi şi pe la servicii...

acum 14 zile · comentarii (11)

Automobilele viitorului, în contracurent cu ideile despre un vehicul universal, vor fi combinaţii de mobilitate reală şi virtuală, vor avea în multe cazuri propulsie electrică, alimentată de baterii, pile de combustie sau maşini termice lucrând la punct fix. În alte cazuri, propulsia va fi combinată sau combinabila între motoare termice şi electrice cuplabile pe punţi sau pe roţi.

luna trecuta · comentarii (1)

„Verişoara ta ştie spune bună ziua şi mulţumesc în zece limbi“. Acesta era exemplul de suprema inteligenţă cu care eram stimulată în copilărie. Nimic nou sub soarele educaţiei nici acum, după 40 de ani, căci şi azi, exemplul cel mai clar de inteligenţă este: „La patru ani ştie deja tabla înmulţirii şi citeşte literele de tipar“. Criteriul de bază e acelaşi: ce ştii. Sau mai corect spus ce şi cât ai reuşit să înmagazinezi în memorie.

luna trecuta · comentarii (8)

De ce în cele mai multe restaurante nu sunt respectate reguli elementare de igienă? Răspund tot eu: nu fiindcă nu vor, ci pentru că oamenii de acolo nu gândesc, nu îşi pun capul la contribuţie. Nimic din ce o să scriu mai jos nu e de învăţat în şcoală, la liceele de alimentaţie publică sau la trainingurile din industria ospitalităţii.

luna trecuta · comentarii (19)
Postari Recente