Tort delicios cu cremă de cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Astăzi vă prezentăm o reţetă uşoară, tort bicolor cu cremă de cafea. O prăjitură simplă, delicioasă şi pe gustul tuturor. Toată lumea va fi răsfăţată.

Ingrediente:

Pentru crema de cafea click AICI!

Pentru blat:

100 g zahăr
2 gălbenuşuri
1 praf de sare
1 lingură esenţă de vanilie
200 g făină cernută
125 g unt la temperatura camerei
1 lingură cacao

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi cu un praf de sare. Adaugi untul şi esenţa de vanilie, la sfârşit încorporezi făina. Compoziţia o împarţi în două. Amesteci una din ele cu o lingură de cacao. Ţii la cuptor, încălzit în prealabil, într-o formă de tort, 45 de minute.

Scoţi din cuptor şi laşi la răcit. Coci şi cea de-a doua jumătate de blat. Între cele două blaturi nivelezi crema de cafea. Deasupra pui, opţional, iaurt.

Dificultate medie
1 tavă
Timp de preparare: 1h

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite