Prăjitură „Cabana“ cu cremă de cacao
0Nu e cofetărie pe lângă care să trec şi să nu-mi facă cu ochiul prăjitura „Cabana“ cu cremă de cacao. Dar, m-am gândit, că decât să mi se facă poftă şi să trebuiască de fiecare dată să fac un drum la cofetărie, să încerc să prepar chiar eu o prăjitură „Cabana“ cu cremă de cacao. E mult mai bună şi chiar mai sănătoasă!
Prăjitura „Cabana“ cu cremă de cacao – Ingrediente (8 porţii)
Pentru foi
500 g făină
3 ouă
150 g zahăr
100 ml ulei
200 ml lapte
1 plic praf de copt
1 fiolă esenţă de rom
Pentru cremă
5 gălbenuşuri
500 ml lapte
3 linguri de amidon
200 g unt
10 linguri zahăr
2 linguri cacao
Pentru glazură
100 g ciocolată
50 ml lapte
2 linguri ulei