Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci
Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci

Crăciunul e tot mai aproape şi, ca orice român, probabil îţi doreşti ca masa să fie îmbelşugată. Dacă te-ai săturat de sarmale, dar nici nu vrei să renunţi la preparatele româneşti, îţi propunem noi o reţetă delicioasă: rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci.

Ai varza şi carnea de porc într-un preparat diferit, cu care sigur îţi vei surprinde oaspeţii. Iată cum se pregăteşte şi de ce ai nevoie: 

Ingrediente:

- cotlet de porc

- frunze de dafin

- 3 cuişoare

- 1 ceapă

- varză albă

- piper negru

 -200 gr ciuperci

- ulei de floarea soarelui sau de rapiţă

Află cun se prepară, doar aici!

Cârnaţi de casă afumaţi, reţeţă de Crăciun

Secretul celor mai bune sarmale de Crăciun

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite