Coaste de vită în vin roşu. Află cum să prepari deliciosul preparat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trebuie să încerci această reţetă!
Trebuie să încerci această reţetă!

Această reţetă de coaste de vită în vin roşu este acea mâncare potrivită pentru un weekend de toamnă în care vrei să fii leneş! Chair şi mâncarea e pentru leneşi având în vedere că cel mai mult timp stă în cuptor să se facă. Nu ai nevoie decât de carne proaspătă, un vin bun, câteva legume şi toate astea băgate la cuptor două ore şi jumătate.

Coaste de vită în vin roşu – Ingrediente

2 kg coaste de vită, tăiate în jumătate, dacă e posibil
sare
piper
¼ cană ulei de măsline
1 ceapă tocată
2 căni morcovi mici (baby carrots)
3 tije ţelină, tocate
¼ cană făină
2 linguri bulion
1 sticlă de Cabernet sau orice alt vin roşu sec
¼ cană cimbru proaspăt
1 căpăţână usturoi, tăiată pe lăţime
4 căni supă de pui
¼ cană smântână

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceste coaste de vită în vin roşu!

Friptură de vită la tigaie

Fasole cu costiţă

Costiţă de porc cu miere, la cuptor

Ciorbă de fasole cu costiţă afumată

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite