Cea mai tare cafea îţi face inima să stea: reteţa băuturii nerecomandate cardiacilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sortiment de cafea conţine patru espresso amestecate cu două tipuri de cafea infuzată la rece şi puţin lapte, combinaţie botezată „Asskicker”. FOTO Arhiva
Noul sortiment de cafea conţine patru espresso amestecate cu două tipuri de cafea infuzată la rece şi puţin lapte, combinaţie botezată „Asskicker”. FOTO Arhiva

Localul Viscous Coffee din Adelaide, Australia, a devenit celebru graţie unui tip de cafea care conţine de 80 de ori mai multă cofeină decât un espresso obişnuit, care are de regulă 77 de mg la 44 de ml.

Proprietarul cafenelei, Steve Benington, a declarat pentru postul de televiziune CNN că noul sortiment conţine patru espresso amestecate cu două tipuri de cafea infuzată la rece şi puţin lapte, combinaţie botezată „Asskicker”. 

Băutura trebuie savurată treptat, într-un interval de trei sau patru ore, iar clienţii cu probleme cardiace sau tensiune arterială crescută sunt avertizaţi de riscurile pe care şi le asumă.

Cea mai tare cafea din lume a apărut dintr-o întâmplare, a povestit patronul localului. O asistentă care avea nevoie să stea trează mai multe ore le-a cerut să-i prepare ceva tare. Urmarea? A stat trează aproape 18 ore. Steve a recunoscut faptul că a trebuit să mai dilueze puţin cafeaua.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite