Cea mai simplă reţetă de pască cu brânza şi stafide. Trucuri pentru a obţine cea mai cremoasă umplutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apetisanta pască nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte. Conform tradiţiei, pasca se coace în Joia Mare, niciodată în Vinerea Neagră, deoarece această zi este una de doliu. Fie că este simplă cu brânză, cu ciocolată, smântână sau în alte combinaţii, pasca este un desert tradiţional. Dacă nu ai mult timp la dispoziţie să o prepari, alege varianta de pască rapidă cu brânză şi stafide şi te vei linge pe degete de bună ce este.

Ca să obţii cea mai cremoasă şi mai aromată umplutură de pască, încearcă aceste trucuri.

  • Ai grijă să scurgi foarte bine brânza de vaci, mai ales dacă foloseşti brânză proaspătă. Cel mai bine este să o laşi la scurs, la frigider, cu o seară înainte de preparare.
  • Pasează brânza în blender sau mixeaz-o până devine ca o cremă. Adaugă în compoziţie şi smântâna grasă, pentru a fi mai fină.
  • Pentru un gust deosebit, adaugă coajă rasă de lămâie, vanilie şi esenţă de rom.
  • Hidratează stafidele în apă în care ai adăugat esenţă de rom, după gust.

Descoperă pe clickpoftabuna.ro cum se coace pasca şi care este reţeta cea mai simplă de pască cu brânză şi stafide!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite