EXCLUSIV Cum s-a văzut incendiul din Dubai de la faţa locului

EXCLUSIV Cum s-a văzut incendiul din Dubai de la faţa locului

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de Revelion, într-o clădire-emblemă din centrul Dubaiului. Flăcările s-au văzut din tot oraşul şi au „umbrit” festivităţile şi focurile de arficii programate pentru a celebra noaptea dintre ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Am ajuns langa hotelul respectiv ca sa vedem focurile de artificii de la Burj Khalifa / Dubai Mall. Am fost printre primii oameni care am vazut flacarile de la 'The Address' hotel. Initial, am crezut ca arde vreo umbrela de pe o terasa. Apoi insa, ne-am dat seama ca arde hotelul.
 
Ceea ce parea, la inceput, o flacara relativ mica a cuprins, in vreo zece minute, toata structura centrala a cladirii.
 
In momentul izbucnirii incendiului, era in desfasurare spectacolul fantanilor de la Dubai Mall. Lumea a observat insa incendiul, a uitat de spectacol, iar organizatorii au oprit, pur si simplu, dansul fantanilor.
 
La o ora dupa izbucnirea incendiului, jumatate dintre cei 20.000 de oameni aflati in zona au plecat, crezand ca focurile de artificii pentru Revelion s-au anulat. Asta dupa ce spectacolul fantanilor s-a taiat brusc, muzica la fel, iar intre orele 21.30 si 23.55 nu s-a auzit decat zgomotul multimii.
 

 
La 23.55, au avut loc vreo trei explozii succesive in interiorul cladirii card ardea, iar flacarile au cuprins si o alta aripa a hotelului.

La ora 00.00 fix, fara nicio introducere, fara traditionala numaratoare inversa, fara muzica, au inceput, brusc focurile de artificii de la Burj Khalifa. Iar cei care refuzasera sa paraseasca zona, sperand pana in ultimul moment ca spectacolul nu se va anula au izbucnit in urale.
 
Focurile de artificii de la Burj Khalifa au durat 8 minute, in timp ce, la cativa metri, hotelul 'The Address' ardea in flacari!


Organizatorii au dat drumul la spectacol, fiindca investisera 6 luni in pregatirea lui, dar si o suma uriasa de bani.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: