Johnny Hallyday a dezvăluit că urmează un tratament împotriva cancerului: „Voi merge până la capăt pentru toţi cei care mă iubesc“

Johnny Hallyday a dezvăluit că urmează un tratament împotriva cancerului: „Voi merge până la capăt pentru toţi cei care mă iubesc“

Johnny Hallyday este considerat unul dintre cei mai mari artişti ai Franţei FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în vârstă de 73 de ani, a dezvăluit că urmează un tratament împotriva cancerului, dar că se simte bine şi viaţa lui nu este în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Johnny Hallyday a publicat un mesaj pe Twitter dorind astfel să pună capăt speculaţiilor apărute în presă privind starea sa de sănătate, afirmaţii pe care le-a catalogat drept „enervante şi ruşinoase“. Reacţia vine după ce revista „Closer“ a scris că artistul se află într-o stare foarte îngrijorătoare şi suferă de cancer pulmonar.
 
„Minciunile care au circulat în media despre sănătatea mea m-au şocat profund. Informaţiile alarmiste apărute în anumite publicaţii şi pe diverse reţele sociale sunt false, enervante şi ruşinoase. Modestia şi discreţia ar trebui să primeze în astfel de situaţii, fie doar şi din respect pentru mine“, a scris artistul, citat de The Guardian
 
Legendarul cântăreţ a dezvăluit că, într-adevăr, urmează un tratează după ce în urmă cu mai multe luni o investigaţie medicală a depistat celule canceroase, însă a subliniat că se simte bine. 
 
„Vă asigur că mă simt bine şi sunt într-o stare fizică foarte bună. Într-adevăr, medicii mi-au descoperit celule canceroase, pentru care urmez un tratament. Sănătatea îmi este monitorizată de nişte medici excelenţi în care am încredere deplină. Viaţa mea nu este în pericol. Este o bătălie pe care am dus-o cu mândrie alături de soţia mea, Laeticia. Voi merge până la capăt pentru toţi cei care mă iubesc“, a mai scris artistul.
Johnny Hallyday s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în trecut, fiind operat pentru cancer de colon, iar în 2009 a fost spitalizat de urgenţă în Statele Unite în urma unor complicaţii survenite după ce fusese operat de hernie de disc într-un spital din Paris. Plasat în comă de medicii americani, cântăreţul s-a aflat la un pas de moarte. A urmat însă o convalescenţă îndelungată şi o perioadă de depresie, pe care artistul a reuşit să le depăşească şi a revenit pe scenă, continuându-şi astfel o carieră excepţională, începută în anii 1960, potrivit News.ro. 
 
Johnny Hallyday, pe numele său adevărat Jean-Philippe Smet, a fost unul dintre cei mai de succes artişti ai Franţei. La 13 ani a urcat pentru prima dată pe scenă, la Copenhaga, unde a cântat „La Ballade de Davy Crockett“. În 1957, a asistat la proiecţia filmului „Lovin’ You“, cu idolul său Elvis Presley, moment în care s-a hotărât să devină cântăreţ de rock’n’roll. Remarcat de directorul artistic al revistei Vogue, a fost angajat imediat. Jean-Philippe avea pe atunci doar 16 ani şi şi-a luat numele de Johnny Hallyday. Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără „Johnny chante Hallyday“ (1965), „Derrière l’amour“ (1976), „Lorada“ (1995), „Sang pour sang“ (1999), „Le Coeur des hommes“ (2007) şi „Ça ne finira jamais“ (2008). În 2014, la vârsta de 71 de ani, artistul a lansat cel de-al 49-lea album de studio, „Rester vivant“. 
 
citeste totul despre: