Articol publicitar

Eveniment LIVE: Petrece o seară cu Marcel Iureş la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City

Eveniment LIVE: Petrece
o seară cu Marcel Iureş la Grand Cinema
& More din Băneasa
 Shopping City

„O seară cu Marcel Iureş“ este un eveniment live - prezentat în premieră la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City în Bucureşti, în data de 16 septembrie, ora 18.00 -  care oferă publicului român ocazia de a-l cunoaşte mai bine pe marele nostru actor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Iureş îi va dezvălui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, însa cei doi vor vorbi şi despre viaţă, arta şi frumos.

Iar la final, va exista o sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri cu publicul prezent. Evenimentul „O seară cu Marcel Iureş”, de sâmbătă 16 septembrie, reprezintă o ocazie unică pentru fani de a-l cunoaşte mai bine pe marele actor.

Biletele pot fi cumpărate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More.

Pretul biletelor pentru evenimentul „O seara cu Marcel Iures” variaza conform următoarelor categorii:

  • Bilet Standard: 60 lei (achiziţionate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) şi respectiv 59 lei (achiziţionate online pe site-ul Grand Cinema & More)
  • Bilet Premium: 120 lei (achiziţionate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) şi respectiv 119 lei (achiziţionate online pe site-ul Grand Cinema & More). Preţul Biletului Premium include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iureş.

Eveniment sustinut de: UPC Business, Oblique Media, Look Media Profile, Acis, Grand Cinema &More .

citeste totul despre: