How to Web 2012 a început - tehnologia şi inovaţia sunt la Bucureşti

How to Web 2012 a început - tehnologia şi inovaţia sunt la Bucureşti

How to Web strânge pasionaţi de tehnologie şi afaceri de succes din domeniul internetului

A patra ediţie a conferinţei How to Web, cea mai importantă conferinţă dedicată inovaţiei şi antreprenoriatului în tehnologie, are loc pe 7 şi 8 noiembrie la Bucureşti.A patra ediţie a conferinţei How to Web, cea mai importantă conferinţă dedicată inovaţiei şi antreprenoriatului în tehnologie, are loc pe 7 şi 8 noiembrie la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei peste 40 de vorbitori ce vor urca pe scena How to Web în cele două zile ale conferinţei abordează teme precum  inovaţia în jocurile pentru platforme mobile, monetizarea produselor software, crearea şi dezvoltarea de produse la scară globală, evoluţia internetului comercial, dezvoltara afacerilor web şi impactul folosirii inovaţiei web, dezvoltarea produselor de ultimă generaţie, digitalizarea globală, dezvoltarea afacerilor pentru o piaţă globală, poveşti de succes din Europa de Est .

În plus, pe parcursul celor două zile ale conferinţei, 32 dintre cele mai bune startup-uri din regiune îşi vor prezenta proiectele în cadrul programului Startup Spotlight.

De asemenea, vor avea loc prezentări susţinute de către reprezentanţii a 12 acceleratoare de afaceri din Europa, America şi Canada şi paneluri în care se va discuta despre finanţarea startup-urilor la nivel de angel investors şi fonduri de venture capital.

Bogdan Iordache, fondatorul How to Web a declarat în debutul evenimentului că ,,întotdeauna ne-am dorit să facem un eveniment relevant pentru Europa de Est şi am reuşit asta prin How to Web. Ne bucurăm că de fiecare dată am putut aduce pe scena conferinţei vorbitori relevanţi pentru antreprenorii web şi pasionaţii de tehnologie şi am ajutat companii aflate la început de drum să se dezvolte sau să plece la acceleratoare cunoscute pe plan global.  În ediţia de anul acesta suntem focusaţi pe schimbările tehnice care afectează dezvoltarea produselor, studii de caz despre dezvoltarea de produse, precum şi managementul, promovarea şi monetizarea produselor.”

Evenimentul va cuprinde peste 20 prezentări şi paneluri pe scena principală, precum şi prezentări ale startup-urilor incluse în programul Startup Spotlight, în urma căruia companiile înscrise au oportunitatea de a câştiga premii cash în valoare totală de 20.000 USD, premii puse la dispoziţie de compania IXIA România, partener principal al evenimentului.

Pasionaţii de tehnologie şi antreprenoriat care nu pot ajunge fizic la eveniment pot viziona ediţia de anul acesta a How to Web prin transmisiunea live  disponibilă pe site-ul conferinţei: www.howtoweb.co,  realizată cu ajutorul Hostway, partener logistic al evenimentului.

Lista completă a vorbitorilor şi programul conferinţei pot fi accesate pe site-ul evenimentului: http://2012.howtoweb.co/schedule/

Ce este How to Web?

How to Web se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse în zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovaţie, investitorilor şi tuturor celor interesaţi de tehnologie şi web.

Mai multe detalii despre conferinţa de anul acesta, precum şi lista actualizată a vorbitorilor confirmaţi sunt disponibile pe site-ul conferinţei: http://howtoweb.co.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: