Harley-Davidson intră pe piaţa bicicletelor electrice

Harley-Davidson intră pe piaţa bicicletelor electrice

Foto: Harley-Davidson

Primul model de bicicletă electrică va putea fi cumpărat începând cu primăvara anului următor, până atunci cei de la Harley-Davidson oferind doar imaginile acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serial 1 Cycle Company este numele noii afaceri Harley-Davidson care va intra pe piaţa bicicletelor electrice, numele fiind inspirat de porecla celei mai vechi motociclete Harley Davidson cunoscută, „Serial Number One”.

Prima bicicletă electrică Harley-Davidson va fi lansată într-o perioadă în care aceste vehicule sunt cerute în numere mari, piaţa lor globală fiind estimată la o valoare de peste 15 miliarde de dolari anul trecut, cu o creştere anuală de peste 6% în următorii 5 ani, conform celor de la Harley-Davidson.

Brandul de motociclete nu a dezvăluit detalii tehnice despre primul său model de bicicletă electrică, însă a publicat câteva fotografii.

Anunţul vine într-o perioadă critică pentru producătorul de motociclete, ale cărui vânzări au scăzut destul de mult. În iulie, Harley-Davidson a renunţat la 700 de locuri de muncă, urmare a unui nou plan de restructurare.

„Formarea Serial 1 ne permite să jucăm un rol cheie în revoluţia mobilităţii, focusându-ne pe clienţii de biciclete electrice şi oferindu-le acestora o experienţă diferită de oricare alta„ spune Aaron Frank, noul director de brand al companiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările