De acum poţi plăti taxiul direct cu telefonul. Participanţii la Summer Well primesc 2 euro reducere la călătoria cu taxiul plătită prin aplicaţia Clever Taxi

De acum poţi plăti taxiul direct cu telefonul. Participanţii la Summer Well primesc 2 euro reducere la călătoria cu taxiul plătită prin aplicaţia Clever Taxi

De acum poţi plăti cursa direct din aplicaţia Clever Taxi

Începând de sâmbătă, 9 august, cei care vor descărca noua versiune a aplicaţiei Clever Taxi, vor avea posibilitatea să plătească contravaloarea cursei direct cu telefonul mobil, prin SMS sau folosind cardul bancar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în urma solicitării unui taxi care acceptă plata prin intermediul aplicaţiei Clever Taxi, clienţii Orange, fie că sunt abonaţi sau utilizatori de cartele PrePay, vor putea achita cursa prin SMS folosind butonul „Plăteşte cursa”. Costul total al SMS-ului se va regăsi pe factura următoare sau va fi retras din creditul disponibil pe cartela PrePay.
 
În plus, participanţii la Summer Well vor avea ocazia să călătorească mai ieftin cu taxiul folosind opţiunea de plată în aplicaţia Clever Taxi. Atunci când ajung cu taxiul în perimetrul Summer Well definit automat de aplicaţie, clienţii vor primi 2 euro reducere care se aplică automat la costul total al cursei platite prin SMS.
 
De asemenea, în cadrul festivalului Summer Well clienţii Orange vor primi un cod de reducere de 2 euro reducere care se va aplica automat cu ocazia următoarei călătorii cu plata prin aplicaţia Clever Taxi după terminarea festivalului.
 
Plata prin aplicaţie este disponibilă în Bucureşti şi va fi extinsă în curând şi în celelalte oraşe unde funcţionează aplicaţia Clever Taxi, respectiv: Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Ploieşti Sibiu, Târgu Mureş. Serviciul de plată direct cu telefonul este dezvoltat în parteneriat cu Clever Tech şi NETOPIA mobilPay.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările