Vasluianul care s-a luat la trântă cu tigrul de la Zoo credea că, de fapt, s-a luptat cu o pisică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 46 de ani care a scăpat miraculos din ghearele tigrului bengalez din Grădina Zoologică din Bârlad s-a trezit din anestezie, dar și din beție, și nu știa de ce a ajuns la spital, cu piciorul stâng bandajat.

Bărbatul care a băgat piciorul în cușca tigrului a scăpat miraculos cu viață FOTO Vremea Nouă
Bărbatul care a băgat piciorul în cușca tigrului a scăpat miraculos cu viață FOTO Vremea Nouă

Bârlădeanul care și-a încercat puterile cu tigrul bengalez din Grădina Zoologică i-a uimit pe doctorii Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad, acolo unde fusese spitalizat după episodul tragi-comic de duminică, când inconștient și sub influența băuturilor alcoolice acesta a băgat piciorul în cușca tigrilor.

Dimineață următoare când s-a trezit din beție, acesta și-a văzut piciorul stâng bandajat i-a întrebat pe medicii care i-au reconstruit piciorul sfârtecat de tigru ce s-a întâmplat. Medicii au rămas uluiți când au conștientizat că individul nu-și mai amintește nimic din episodul care se putea încheia tragic.

Când cu greu și-a amintit unele secvențe din aventura sa de la Grădina Zoologică, acesta a început să se contreze cu medicii. „Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spuneți dumneavoastră. Acolo era o pisică, ce-i drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!”, le-a spus bărbatul medicilor, potrivit Vremea Nouă.

Medicii au fost nevoiți să-l lege de pat pentru a nu-și face rău, mai ales că operația nu se prinsese bine și ar fi fost păcat de munca medicilor care i-au construit laba piciorului să fie în zadar.

Reamintim că duminică un bărbat din Perieni, de 46 de ani, după ce a băut bine în Bâlciul de Bârlad a vrut să-și încerce puterile cu un tigru bengalez din Grădina Zoologică. S-a cățărat pe gratiile de la cușca tigrului, unde nu mai era plasa de protecție.

A ignorat mesajul scris mare „Este periculos să vă apropiați de volierele cu animale”, iar tigrul l-a prins imediat de picior. Norocul bărbatului a fost acela că tigrul nu l-a prins cu colții, fiindcă am fi asistat la o tragedie.

Medicii de pe Ambulanță veniți la fața locului au reușit să-l stabilizeze, iar polițiștii alertați de ambulanțieri au stabilit că acesta avea o alcoolemie record. Mai grav este că aventurierul din Perieni a venit însoțit în Grădina Zoologică, iar la incident a participat fără voie și un minor.

Directorul Grădinii Zoologice, Adrian Cărăbăț, a spus duminică că „nu s-a întâmplat niciodată până acum ca cineva să urce pe voliera unui animal”.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite