Curier Glovo rătăcit într-o pădure de lângă Timişoara. A pus pe jar pompierii, poliţia şi SMURD-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curierul de la Glovo în pădure FOTO ISU Timiş
Curierul de la Glovo în pădure FOTO ISU Timiş

În urma unui apel la 112, venit vineri seara, în jurul orei 22.00, un echipaj SMURD, şapte pompieri şi doupă echipaje de poliţiei au plecat în căutarea unui tânăr curier de la Glovo, rătăcit în Pădurea Verde.

Adolescentul a plecat cu bicicleta să livreze o comandă în Dumbrăviţa – comuna periurbană lipită de Timişoara. Acesta le-a spus pompierilor că a încercat să scurteze drumul prin Pădurea Verde, însă s-a rătăcit şi nu are lanternă şi nici baterie la telefon.

Fiind deja întuneric şi rece afară, în cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie, un echipaj SMURD, şapte pompieri şi două echipaje de poliţie, pentru a găsi adolescentul.
 

Ajunşi la faţa locului, echipajele au stabilit un perimetru de căutare, în baza coordonatelor GPS înregistrate în urma apelului şi în mai puţin de 15 minute, au reuşit să găsească persoana rătăcită, în apropierea lacului din Dumbrăviţa.

Curier Glovo

“Adolescentul era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză. După ce a fost evaluat de către echipajul SMURD, s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni sau alte semne care ar putea să-i afecteze starea fizică. Ne bucurăm că am reuşit să salvăm acest adolescent şi sperăm că data viitoare va fi mai atent”, atransmis Elena Megherea, de la ISU Timiş.

Curier Glovo

Pompierii de la ISU Timiş recomandă bicicliştilor să se echipeze corespunzător sezonului rece, să poarte o lanternă şi să verifice bateria telefonului înainte de a pleca la drum, sau să poarte o baterie externă pentru a evita astfel de situaţii neplăcute.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite