Un bărbat a murit după ce s-a aruncat între vagoanele unui tren aflat în mers, în Gorj

0
Publicat:

Un bărbat de 42 de ani a murit după ce s-a aruncat între vagoanele unui tren aflat în mers, la Ploştina, păotrivit Agerpres. Omul se așezase inițial în fața locomotivei, dar s-a retras când conducătorul locomotivei l-a atenţionat să părăsească şinele.

Poliţiştii au deschis un dosar penal. FOTO Facebook CFR Călători
Poliţiştii au deschis un dosar penal. FOTO Facebook CFR Călători

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat în faţa trenului în localitatea Ploştina.

„Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce se afla în apropierea căii ferate, s-a poziţionat în faţa locomotivei aflată în mers. Conducătorul locomotivei l-a atenţionat să părăsească şinele, moment în care bărbatul de 42 de ani s-a dat la o parte, dar ulterior s-a aruncat între vagoanele aflate în mers”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Ioana Nanu.

Bărbatul a murit.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, a mai precizat Ioana Nanu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Amintim că, în toamna anului trecut, un tânăr din Neamţ a ales un mod simialr de sinucidere: s-a întins pe şine şi a aşteptat să vină trenul.

Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului.   

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite