Un tânăr sinucigaș din Neamţ s-a întins pe şine şi a aşteptat să vină trenul. În acel loc s-au mai întâmplat tragedii

0
Publicat:

Un tânăr din Neamţ a ales un şocant mod de sinucidere, în noaptea de duminică spre luni, 8/9 ianuarie 2023. Cea mai plauzibilă ipoteză este că el s-a întins pe şine şi a aşteptat să vină trenul.

La Horia au mai avut loc sinucideri pe calea ferată FOTO ISU Neamț
La Horia au mai avut loc sinucideri pe calea ferată FOTO ISU Neamț

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 8/9 ianuarie 2023, în jurul orei 22.10 anunţându-se că o persoană a fost surprinsă pe calea ferată, în localitatea Horia din Neamț. La locul indicat a fost direcţionat un echipaj de la Ambulanţă şi cadre de la Poliţia Transporturi.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate a rezultat că trenul care circula pe ruta Mizil - Roman ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Horia, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului. În cauză, cercetările sunt efectuate sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii consideră că a fost vorba despre un act suicidal, deoarece victima era întinsă pe şine şi nu a reacţionat la semnalele sonore trase de conductorul locomotivei.

În zona unde s-a petrecut tragedia, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată de pe DN 15 Piatra Neamţ - Roman, alte cazuri asemănătoare au avut loc în decursul anilor.

Ultima s-a consumat în noaptea de 24/25 noiembrie 2022, fiind vorba tot despre un tânăr. În jurul orei 22.00, trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti-Suceava Nord, a accidentat un nemţean de 23 de ani, care domicilia în comuna Trifeşti. În apropierea căii ferate, poliţiştii au descoperit maşina cu care tânărul venise până în locul unde a decis să-şi ia zilele.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite