Tânăr de 26 de ani găsit mort în albia unui râu din Târgu Jiu, după patru zile de la dispariție. Telefonul a sunat încontinuu

0
Publicat:

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu care dispăruse de acasă de câteva zile, a fost găsit mort vineri, 8 martie, într-o zonă de depozite de la marginea orașului pe unde trece râul Amaradia.

Tânărul mort, alături de soția sa Foto: Arhivă personală
Tânărul mort, alături de soția sa Foto: Arhivă personală

Trupul neînsuflețit zăcea într-un râu de la marginea orașului, la un kilometru distanţă de locuinţa bărbatului. Tatăl îndurerat a fost chemat la locul tragediei.

Acesta locuia cu soția sa, copilul de opt luni și cu părinții într-un cartier din Târgu Jiu. El a plecat de acasă, în dimineața zilei de luni, 4 martie, cu 2 lei în buzunar pentru a bea o cafea și cu telefonul mobil. El nu s-a mai întors acasă. Familia l-a sunat mereu în aceste zile și nu își explica de ce în acest timp nu s-a descărcat bateria, astfel că tatăl tânărului suspecta că acesta este sechestrat.

Oamenii au sperat că autoritățile pot localiza telefonul, dar li s-a explicat că procedura legală este destul de complicată și era nevoie de aprobarea instanței de judecată.

Familia a făcut propriile căutări chiar pe râurile din apropiere, dar fără rezultat. Tânărul a fost dat în urmărire națională de poliție.

Găsit mort în alba râului Amaradia

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit în alba râului Amaradia.

„Din nefericire, în urma căutărilor efectuate de polițiști, în colaborare cu lucrători ai IJJ și ISU, trupul tânărului a fost găsit astăzi în albia râului Amaradia, de pe raza municipiului Târgu-Jiu.  Medicii au constatat decesul.

Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite