Piața de Flori din Târgu Jiu s-a făcut scrum în urma unui incendiu puternic. Focul amenința blocurile din jur

0
Publicat:

Șase chioșcuri de vânzare a florilor din centrul municipiului Târgu Jiu s-au făcut scrum, în noaptea de 26 spre 27 martie, în urma unui incendiu de amploare care risca să se extindă la blocurile din apropiere.

Piața de Flori din Târgu Jiu s-a făcut scrum în urma unui incendiu Foto: ISU Gorj
Piața de Flori din Târgu Jiu s-a făcut scrum în urma unui incendiu Foto: ISU Gorj

Șase chioșcuri de vânzare a florilor din centrul municipiului Târgu Jiu s-au făcut scrum, în urma unui incendiu care a pornit de la un scurt circuit electric. Trei echipaje de pompieri ai ISU Gorj au intervenit pentru stingerea incendiului. 

La data de 26 martie 2024, în jurul orei 23:20, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la mai multe chioșcuri de flori amplasate pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta generalizat la șase chioșcuri cu posibilitate de propagare și mari degajări de fum“, a transmis Florin Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Incendiul se putea extinde la blocurile din apropiere

Potrivit reprezentanților ISU Gorj, incendiul risca să se extindă la blocurile din apropiere. 

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Șase chioșcuri au fost distruse, iar alte două au fost afectate parțial. 

Incendiul risca să se extindă la blocurile și magazinele din apropiere Foto: ISU Gorj
Incendiul risca să se extindă la blocurile și magazinele din apropiere Foto: ISU Gorj

„S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea incendiului la alți operatori economici sau la blocurile aflate în imediata apropiere. Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor. Au ars șase chioșcuri de flori, iar alte două au fost afectate parțial, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric“, a mai spus Florin Chisim.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite