Bătrân filmat când fură o carte. „Cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în ultima vreme“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân a fost filmat când sustrage o carte de pe raftul unui magazin din centrul municipiului Târgu Jiu, iar pentru găsirea lui au fost postate imagini pe Facebook.

Bătrânul a fost filmat când sustrage o carte de pe raftul unui magazin Foto:Facebook/Nicolae Drondoe
Bătrânul a fost filmat când sustrage o carte de pe raftul unui magazin Foto:Facebook/Nicolae Drondoe

Pe imagini se observă cum bătrânul ia o carte de pe raft, o studiază puțin, după care o bagă într-o geantă pe rotile și pleacă.

Rog pe cei care recunosc persoana din filmare/pozele atașate să o anunțe să vină să achite cartea ce a sustras-o în mod intenționat astăzi dintr-un magazin situat în Centrul Comercial Parâng Târgu-Jiu“, este mesajul postat pe Facebook de către Nicolae Drondoe, administratorul librăriei respective.

Potrivit acestuia, cartea ar valora peste 500 de lei, fiind vorba despre un tratat de fiziologie a omului.

„E bine de știut că încă mai există «hoți de cărți»“

Multe comentarii au fost în favoarea bătrânului, iar unii au dorit să achite contravaloarea cărții.

„Nu încurajez furtul, dar este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în ultima vreme. E bine de știut că încă mai există «hoți de cărți». Oare ce carte era?“, este unul dintre comentariile favorabile bătrânului.

„Dă-mi mesaj în privat, că o achit eu“, a comentat Bogdan.

În schimb, Valeriu Bărbuică spune într-un alt comentariu că bătrânul suferă de o afecțiune neurodegenerativă cronică și că face parte dintr-o familie respectabilă, care va achita contravaloarea cărții.

O femeie care a furat o carte, iertată de anchetator

Anul trecut, o femeie care a furat o carte dintr-un centru comercial din Târgu Jiu și a fost surprinsă de camerele video de supraveghere nu a fost trimisă în judecată de către procurorul care a cercetat cazul. 

Acesta a explicat că un astfel de proces nu are rost având în vedere conținutul faptei și consecințele pe care le-ar putea produce. Și proprietarul librăriei a acceptat măsura procurorului și nu a depus contestație împotriva acesteia.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite