O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni din fața spitalului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident s-a produs joi, 2 martie 2023, chiar în fața Spitalului Județean de Urgență Slatina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer care circula cu viteză foarte mare. Ulterior, victima a murit la spital.

Femeia lucra ca liftieră la unitatea medicală și la momentul accidentului ieșise din tură și se îndrepta spre casă. 

Femeia a fost lovită pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean de Urgență Slatina. Din primele informații, șoferul a circulat cu viteză foarte mare, aruncând victima câțiva metri în aer.

Accident FOTO Alina Mitran
Accident FOTO Alina Mitran

O altă femeie a murit luni, 27 februarie 2023, într-un accident care a avut loc la ieșire din municipiul Slatina, spre Craiova, a decedat la spital.

Accidentul s-a produs pe podul peste râul Olt, la ieșire din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au lovit după ce un șofer în vârstă de 29 ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus. În autoturismul condus regulamentar, pe sensul de intrare în oraș, se aflau o femeie de 73 ani și un bărbat de 74 ani, soț și soție, iar în cel de-al doilea autoturism, un bărbat în vârstă de 29 ani, toți domiciliați în Slatina.

Și femeia și soțul său au fost răniți grav, femeia fiind scoasă din mașină de către echipajul de descarcerare al ISU Olt. A fost transportată la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viața. Fără răni a scăpat, în schimb, șoferul care a pătruns pe contrasens.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite