Cetăţean polonez, găsit mort în cabina unui autocamion parcat într-o comună din Argeș

0
Publicat:

Un cetăţean polonez a fost găsit mort, luni, în cabina unui autocamion parcat în comuna argeșeană Bascov. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești fac cercetări.

Cercetările sunt în curs de desfășurare. FOTO arhivă Poliția Română
Cercetările sunt în curs de desfășurare. FOTO arhivă Poliția Română

„În cursul zilei de 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că într-o parcare amenajată de pe raza comunei Bascov, un bărbat a fost găsit decedat, în cabina unui autocamion” a precizat, luni, compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au luat primele măsuri, echipajele medicale constatând că bărbatul era mort.

„Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a adaugat precizează IPJ Argeș.

O autopsie medico-legală va stabili cauza morții 

Identitatea bărbatului a fost stabilită în urma cercetărilor, acesta fiind un bărbat de 45 de ani, cetățean polonez.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale”, a mai explicat compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite