Bărbat găsit mort într-o scorbură, în Neamţ. Sfârșitul victimei este învăluit în mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decesul unui bărbat este învăluit în mister, cadavrul acestuia fiind descoperit în scorbura unui copac dintr-o pădure care străjuie, alături de culmile Cozla şi Pietrica, municipiul Piatra Neamţ.

Cadavrul a fost găsit pe dealul Cernegura FOTO Facebook Montaincitypiatraneamt
Cadavrul a fost găsit pe dealul Cernegura FOTO Facebook Montaincitypiatraneamt

Pe data de 3 decembrie 2023, trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit pe dealul Cernegura, despre acest caz poliţiştii fiind sesizaţi în jurul orei 12.00. Încă nu se ştie cum a ajuns acolo bărbatul şi mai ales cum de a decedat în scorbura unui arbore, urmând ca necropsia să stabileasă cauza morţii.

„O echipă operativă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetărilor, stabilind că aspectele semnalate (decesul persoanei - n.red) se confirmă, identificând un bărbat, de 30 de ani, pentru care, din nefericire, echipajul medical a pronunţat decesul“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Până la acest moment, ancheta a stabilit că persoana decedată este dintr-o localitate din judeţul Vaslui.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal, cercetări fiind efectuate pentru infracţiunea de moarte suspectă. Concluziile medico-legale urmau să certifice dacă moartea a survenit din cauze naturale, sau dacă este vorba despre una violentă.

Poliţiştii nemţeni trebuie să stabilească şi circumstanţele în care a murit un bărbat din orașul Bicaz, care avea 43 de ani. Cadavrul acestuia a fost descoperit, tot pe data de 3 decembrie 2023, în jurul orei 07.00, pe strada Piatra Corbului din oraşul de sub marele baraj construit pe râul Bistriţa.

De o moarte stupidă a avut parte un bărbat din Iaşi, care a decedat pe 4 dembrie 2023, la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Cu o zi în urmă, aflat în comuna nemţeană Dulceşti, ieşeanul s-a urcat într-un copac, dorind să culeagă vâsc. Într-un moment de neatenţie a căzut, fiind transportat la spital în stop cardio-respirator şi comă de gradul patru.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite