Două perechi de trenuri Regio care circulau pe relaţia Paşcani - Târgu Neamţ au fost anulate, joi dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători a anulat, joi, cele două perechi de trenuri Regio care circulau pe relaţia Paşcani - Târgu Neamţ, din cauza condiţiilor meteorologice, informează CFR SA.

Criculație feroviară îngreunată FOTO: Arhivă
Criculație feroviară îngreunată FOTO: Arhivă

 Totodată, trenul IRN 401, care circulă în relaţia Ungheni - Bucureşti Nord, are o întârziere estimată la destinaţie de 360 de minute.

"Menţionăm faptul că trenul a intrat cu o întârziere de 20 de minute în România, iar controlul vamal a durat peste 4,5 ore", se arată într-un comunicat al CFR SA.

Potrivit operatorului feroviar naţional, pe relaţia Paşcani - Timişeşti - Târgu Neamţ se intervine cu plugul pentru deszăpezire, din cauza formării sulurilor de zăpadă.

Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare - www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.  

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi o avertizare Cod roşu de viscol puternic şi ninsoare abundentă valabilă până la ora 10:00 în localităţi din patru judeţe din Moldova.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite