Biletele la finala Cupei României la fotbal, epuizate rapid. Supărarea suporterilor din Hunedoara

0
Publicat:

După ce la ultimele meciuri jucate de echipa Corvinul Hunedoara în Cupa României, stadionul din Hunedoara a fost arhiplin, numeroși suporteri hunedoreni s-au plâns că nu au mai putut achiziționa bilete la finala competiției, care va avea loc la Sibiu.

Echipa Corvinul Hunedoara a ajuns, în premieră, în finala Cupei României. Foto: Daniel Guță
Echipa Corvinul Hunedoara a ajuns, în premieră, în finala Cupei României. Foto: Daniel Guță

Biletele la finala Cupei României la fotbal, între Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați s-au epuizat, miercuri, în doar câteva minute, spre nemulțumirea a numeroși suporteri din Hunedoara, care nu vor mai prinde loc în tribunele stadionului din Sibiu.

Corvinul Hunedoara a ajuns, în premieră, în finala Cupei României la fotbal, iar meciul pe care îl va disputa cu Oțelul Galați, în 15 mai, la ora 20:30, pe Stadionul municipal din Sibiu, a stârnit un interes ridicat suporterilor echipei.

Municipiul Sibiu se află la 130 de kilometri de Hunedoara, iar drumul poate fi parcurs în circa o oră și jumătate cu mașina, pe autostradă, astfel că se așteaptă o prezență ridicată la meci, a suporterilor din Hunedoara.

Distanța dintre Sibiu și Galați este de peste 400 de kilometri și poate fi parcursă cu mașina în cel puțin șase ore.

Bilete la finala Cupei României, epuizate

Mii de hunedoreni au așteptat punerea în vânzare a biletelor la finala Cupei României la fotbal. Miercuri, tichetele au fost puse în vânzare on-line, pe site-ul Federației Române de fotbal, însă au fost epuizate în doar câteva minute.

Mulți suporteri ai echipei Corvinul Hunedoara nu au prins bilete și și-au manifestat nemulțumirea pe rețelele de socializare.

„Apucasem sa selectez locurile și, când să plătesc, nu mai erau. Incredibil”, s-a plâns o localnică.

Alți suporteri din Hunedoara au căutat să achiziționeze biletele rezervate de organizatori pentru fanii echipei Oțelul Galați, dar și acestea au fost vândute într-un timp scurt.

„Din șase bilete rezervate de pe două telefoane, am reușit sa cumpăr doar două, oricum, le-am prins și pe acestea cu greu”, s-a plâns un alt suporter.

„Nu este posibil ca finala Cupei Românei la fotbal să se desfășoare pe al unsprezecelea cel mai mare stadion al țării. Iar biletele online să fie în număr atât de mic și puse în vânzare la o oră la care oamenii lucrează, fără un anunț prealabil”, s-a plâns un alt suporter.

Reprezentanții clubului FC Corvinul Hunedoara au precizat că nu au fost implicați în procesul de vânzare a biletelor la finala Cupei României la fotbal, acestea fiind puse în vânzare de FRF, ca organizatoare a competiției. Toate biletele la meci, pe stadionul cu 12.000 de locuri, au fost puse în vânzare on-line, pe sectoare, de organizatorii competiției.

Stadionul din Sibiu va fi plin

Marți, în jurul orei 11, au fost scoase la vânzare biletele la tribune, pentru publicul general, iar după epuizarea rapidă a acestora, a fost deschisă vânzarea biletelor alocate suporterilor – câte 3.400 pentru fiecare echipă, la peluzele stadionului. Și acestea au fost vândute în câteva minute.

„Este pentru a doua oară când ultimul act al competiției are loc la Sibiu, după ce, în 2023, Sepsi a învins-o pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare. Corvinul Hunedoara a ajuns în finala Cupei din postura de echipă din Liga 2 și este pentru prima dată când o echipă din Hunedoara luptă pentru trofeu.De partea cealaltă, după 20 de ani, Galațiul are din nou șansa la Cupa României. În 2004, Dinamo învingea Oțelul cu 2-0 în finala disputată pe stadionul Cotroceni”, a informat Federația Română de Fotbal.

La finala Cupei României la fotbal, din 15 mai, accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite