Drumurile din administrarea Consiliului Judeţean, lăsate de izbelişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe DJ 205J nu s-a intervenit cu utilaje  Foto: Ştefan Borcea
Pe DJ 205J nu s-a intervenit cu utilaje  Foto: Ştefan Borcea

Firma apropiată proaspătului deputat PSD Victor Roman nu a deszăpezit deloc DJ 205 J Panciu-Diocheţi-Moviliţa, iar acum drumul se află în mocirlă.

Mai mulţi locuitori ai satului Diocheţi ni s-au plâns astăzi că drumul care leagă satul lor de oraşul Panciu este sub orice critică după ninsorile din ultimele zile.

Ei spun  că nici un utilaj nu a făcut deszăpezire în zonă, motiv pentru care nici nu au putut circula astăzi.

Informaţia ne-a fost confirmată şi de primarul comunei Moviliţa, Corneliu Cristian.

„Drumul este în administrarea Consiliului Judeţean. Deszăpezirea ar trebui să o facă firma domnului deputat Roman. Acum zăpada sa topit şi se circulă foarte greu. Iarna trecută am deszăpezit cu utilajele primăriei, deşi nu era treaba mea. Eu nu pot să fac mai mult. Trebuie vorbit la comandamentul de iarnă, de la Consiliul Judeţean”, ne-a declarat primarul Corneliu Cristian. 

Nu este singurul drum judeţean pe care nu s-a putut circula astăzi, în zona de munte fiind mai multe şosele pe care nu s-a intervenit, motiv pentru care elevi de la mai multe şcoli au rămas astăzi acasă. 

Chiar dacă o să spună că nu are nicio legătură cu firma Sotirex, îi sugerăm proaspătului deputat Victor Roman să-şi savureze victoria în alegeri responsabilizându-şi apropiaţii să facă treabă pe drumurile judeţului, nu numai să încaseze bani de la stat fără să mişte un deget.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite